X. GYARMATI VIGASSÁGOK

 
  NAVIGÁCIÓ:

  ELÉRHETŐSÉGEINK:
Fehérgyarmat Város Önkormányzat  Polgármesteri Hivatala
4900, Kiss Ernő u.2.
Tel: 44/510236, 44/510240 Fax: 44/510232
E-mail: fehergyarmat@fehergyarmat.hu
Polgármester: Dr. Tilki Attila
 E-mail: attilatilki@fehergyarmat.hu
Jegyző: Dr. Kovács Attila
E-mail: dr.kovacs.attila@fehergyarmat.huMagyar ÁllamkincstárVárosunk népszavazási eredményei
Városunk népszavazási eredményei
2012. szeptemberi hírek
Fogathajtó verseny                                               2012. szeptember 29.
FGYLSK 2012.szeptember 29-én városunkban rendezte meg a VIII.Juhász Imre emlékversenyt. A városi sportkör fogathajtói között ezen a napon zajlódott le az évad bajnok avatás. A megmérettetés érdekességeként több baráti lovas sportkör versenyzői is hivatalosak voltak a rendezvényre.A hajtók sportszerűen és balesetmentesen küzdöttek meg az akadályokkal .A nap győztesei voltak : I. Balla Zsolt( FGYLSK) II. Jáger Gábor ( FGYLSK) III. Erdei József ( Kálló Földgép). Büszkén szalagoztuk helyezett versenyzőinket,hiszen 26 meghívott fogatból szép eredmény értünk el a 2012-es évadban is.Bajnokunk a 2012-es évben Balla Zsolt lett , aki az éves versenyeredményei alapján a legtöbb pontot érte el. A sportkör vezetősége méltón büszke teljesítményére,melynek jutalma képpen részt vehet a FGY-i Sport Gálán. A nap színfoltja mégis a térség polgármestereinek megmérettetése volt.Akadtak bátor,vállalkozó szellemű település vezetők, akik megküzdöttek a lóerőkkel is ,s verseny közben egyre több szponzorunk is kedvet kapott a fogathajtáshoz.Gratulálunk sikeres eredményeikhez és köszönjük együttműködésüket.A sportkör vezetése igyekezett egy jó hangulatú városi rendezvénnyel kedveskedni az itt lakóknak,de sajnálatos módon , hogy a gyönyörű őszi napon a változató programoknak nagyon kevés nézője akadt. A C kategóriás egyszeri összevetéses versenyt eredményesen és jó hangulatban zártuk.                                        Szencziné Donka Zsuzsanna ( elnök)
Központi, területi és helyi árvízi törzsvezetési és végrehajtási gyakorlat                                                                                    2012. szeptember 25.
Kedden a Katasztrófavédelmi Koordinációs tárcaközi Bizottság Nemzeti Veszélyhelyzet Kezelési Központ (továbbiakban: KKB NVK) irányításával Szabolcs-Szatmár-Bereg megye területét érintő kihelyezett központi, területi és helyi árvízi törzsvezetési és végrehajtási gyakorlat került megrendezésre, Nyíregyháza, Fehérgyarmat, Botpalád, Kispalád, Magosliget, Milota, Tiszabecs, Tiszacsécse, Tiszakóród, Uszka térségében.
A feltételezés szerint 2012. szeptember 21-24. között a Felső-Tisza vízgyűjtőterületén újabb jelentős csapadéktevékenység volt. Szeptember 24-én a kárpátaljai 24 órás területi átlagcsapadék meghaladta a 74 mm-t, ehhez hasonlót az elmúlt száz évben 1947. december 29-én (60 mm), 1956. január 18-án (50 mm) illetve 1998. november 5-én (72 mm) mértek.
A külföldi vízgyűjtőn lehullott csapadékmennyiség miatt jelentős a felszíni lefolyás, az alacsony mederteltség ellenére heves áradás kezdődött a Felső-Tisza, a Szamos és a Túr külföldi vízgyűjtőjén. A FETIVIZIG vízügyi jelentések; a Védelmi Bizottság illetve a Nemzeti Veszélyhelyzet Kezelési Központ ülésezése után, a veszélyhelyzet kihirdetésre került.
A Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság operatív törzse, Koordinációs, Mentésszervezési, Lakossági tájékoztatási, Kommunikációs, Logisztikai munkacsoportjai végezték és szervezték a védelmi feladatokat. A további kilenc településen a kijelölt katasztrófavédelmi tisztek a veszélyhelyzet kihirdetését követően átvették a polgármestertől a katasztrófavédelmi feladatok irányítását.
A gyakorlat célja, felkészülni a riasztással, felderítéssel, mentéssel, védekezéssel, kitelepítéssel és elhelyezéssel kapcsolatos feladatokra, gyakorolni egy váratlanul bekövetkezett árvíz helyzetnél felmerülő feladatok végrehajtását. Kialakítani a leghatékonyabb intézkedési és együttműködési rendszert, mely biztosítja a kialakult veszélyhelyzet hatásainak csökkentését, az érintettek életének, egészségének védelmét, valamint az anyagi javak, értékek megóvását, a részt vevő szervezetek hatékony együttműködését.
( Különösen az elmúlt tíz év során többször is szembesülnünk kellett azzal, hogy hazánkban továbbra is az árvíz jelenti a legnagyobb veszélyforrást. Visszatérően pusztítanak árvizek és okoznak hatalmas károkat, éppen ezért a hivatásos katasztrófavédelmi szervek kiemelt figyelmet fordítanak e katasztrófatípus megelőzésére és a beavatkozó állomány felkészítésére. )
Európai Autómentes Nap képekben             2012. szeptember 22.
Állampolgársági eskütétel                             2012. szeptember 21.
A Fehérgyarmati Polgármesteri Hivatal előadói termében Dr. Tilki Attila polgármester előtt 95  Kárpátaljai és Erdélyi magyar tett állampolgársági esküt
Egyeztető tárgyalás városunkban                 2012. szeptember 20.
A Fehérgyarmati Polgármesteri Hivatal adott helyet annak a rendezvénynek melyen az UTIBER – FŐMTERV Konzorcium tartott előadást a Közlekedésfejlesztési Koordinációs Központ megbízásából.
A rendezvény fő témája volt a  „KÖZOP-hoz illeszkedő projektek határmetszési szakaszainak megvalósíthatósági tanulmány szintű feltárása, azok hálózati hatásainak vizsgálata a magyar-román határszakaszon” elnevezésű tervezési munka kidolgozása.
A vizsgálat magába foglalja a teljes román-magyar határszakaszon lehetséges átkelési pontok, valamint a meglévő határátkelőhelyek vizsgálatát.
Egyeztetés, adatgyűjtés folyt
a határ mentén kb. 15km-es sávban található települések polgármestereivel.
Az első győzelem margójára.....                      2012. szeptember 16.
Megszületett az, amire annyira, de annyira vártunk, az első NB. III.-as győzelmünk !
Nagyon megdolgozott már mindenki ezért a sikerért, mind a labdarúgóink, és mindazok akik a csapat körül tevékenykednek, s bármilyen formában tesznek a térség labdarúgó csapatáért. Nem volt ez sem egy könnyű meccs, hiszen egy "szemtelenül" fiatal, s emellett egy rendkívül tudatos futballt játszó, nagyon szervezett ellenfelet sikerült legyőznünk. A kapus poszton, és hátul, kifejezetten jó teljesítményt nyújtottunk, középen azonban, kifejezetten az előre játékban, sokszor döcögött a gépezet, azaz a támadójátékunk hatékonyságán még mindig sokat kellene javítanunk. Ami szimpatikus volt, hogy nagyon akartak a fiúk, érezhető volt, hogy "szomjazták" már ezt a sikert, a szurkolóinkkal együtt, így bár néha nekem olyan érzésem volt, hogy az elmúlt héten, Nagyecseden jobban futballoztunk mint ma, de ami mindennél fontosabb volt, begyűjtöttük a 3 pontot, s most csakis ez számított. Azért a meccs összképét tekintve, megítélésem szerint a győzelmünk jogosságához, a minimális gólkülönbség ellenére, nem férhet kétség, amit még az ellenfél szakvezetője is elismert a nyilatkozatában. A közönség szerencsére, még mindig nagyon szép számú jelenléttel tisztelt meg bennünket, s a SZATMÁR FANATIC,  most már igazi dobokkal segíthette a csapatot szurkolásával, amihez Miski Zoltán és Kovács imre zenészek nyújtottak segítséget, akikkel Bereczki Zoli Barátunk vette fel a kapcsolatot. S hát nem kis örömömre, nagy sikere volt a Szatmár Unió saját indulójának, amelynek a megzenésítését az általam írt szöveg alapján, Tóth Bence vállalta, s az Utánfutók Együttes játszotta fel, amiért külön köszönetünket fejezzük ki a csapat nevében. Azt hiszem tényleg egészen jól sikerült, Szabó Pista Elnökségi tagunk azt mondta, hogy Ő szinte libabőrös lett amikor meghallotta, annyira tetszett neki. S hát az Induló, Győztes Induló lett, ami a legfontosabb. A forduló beharangozójában írt tippjeim közül, eredmény szerint, két mérkőzés végeredményét nem találtam mindössze el, azaz a Tiszaújváros Baktalórántházán aratott győzelmére, illetve a Létavértesnek a Hajdúszoboszló elleni sikerére nem számítottam. A többi pályán összességében az jött be amire előzetesen gondoltam, még ha nem is számszerűen. Az Ibrány, nagy csatában, egy góllal kapott ki Tiszakanyáron, s a hírek szerint, a hazaiaknaka foggal-körömmel kellett őrizniük az egy gólos előnyüket. Biztos, hogy nagyon nehéz csata vár tehát ránk a jövő héten Ibrányban is, de ennek a mai győzelmünknek, mentálisan erősítő jellegét, ha kihasználjuk, egyáltalán nem kell eleve feltett kézzel "harcba indulnunk", hiszek abban, hogy képesek lehetünk pont, vagy pontok megszerzésére, s ezt, nem csak mai mérkőzés mondatja velem.
Hajrá Szatmár Unió FC !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 Sportbaráti üdvözlettel: Papp Attila
Szatmári Álkotók Közösségének kiállítása
Immár hagyománnyá vált, hogy szeptemberben a Szatmári Alkotók Közössége veszi birtokába a Városi Galériát. Az évről évre megrendezésre kerülő őszi tárlaton mutatják be az alkotótáborban készült munkáikat, melyek közül többet a városnak adományoznak.
A kiállító művészeket és a jelenlévő művészetkedvelő közönséget a Bárdos iskola hegedű tanszakának növendékei köszöntötték. Balogh Zsanett és Szabó Péter előadásában népdalokat hallhattak. Felkészítő tanáruk: Kovács Zsoltné
A kiállítást Kalydi Tamásné a Bárdos Lajos ÁMK, Óvoda, Könyvtár és AMI igazgatója nyitotta meg.
A megnyitón sok érdeklődő volt jelen: barátok, rokonok, ismerősök, a művészet iránt fogékony emberek.
A kiállítást 2012. szeptember 24-ig tekinthetik meg az érdeklődők.
90 éves Rozika néni köszöntése                     2012. szeptember 13.
Dr. Tilki Attila városunk polgármestere  90. születésnapja alkalmából miniszterelnöki emléklappal és virágcsokorral köszöntötte a Városi Szociális Központban Aggod Mihályné Fehérgyarmati lakost.

A rövid ünnepség során a családtagok, a barátok, ismerősök ünnepelték a „szépkorú” Rozika nénit.

Isten éltesse jó egészségben, sok-sok örömben még sokáig!
Épül a körforgalom                                         2012. szeptember 12.
Eltűnik városunkból egyetlen közúti jelzőlámpánk, megszűnik a várakozás és mire a lámpa zöldre váltana, már lehet, hogy az álldogálás helyett akár garázsunk ajtaja előtt állunk. Az autópálya építéshez a kavics szállítása lezárult a közelmúltban, így a Magyar Közút Zrt. beruházási munkák folytatását engedélyezte. Augusztus második hetében kezdődött el a Kiss Ernő u. –Tömöttvár u. -Alkotmány úti csomópont kivitelezési munkáinak olyan szakasza, amiben három hónapra a lakosság türelmét megértését kérjük. A közművek kiváltása megtörtént, a csomópont kialakítása útlezárással nem jár, elterelést nem jelent a közlekedésben résztvevő autósoknak, városlakóknak. 
Befejeződnek a kátyúzási munkálatok         2012. szeptember 10.
A Start Közmunkaprogram dolgozói  a végéhez értek a Fehérgyarmati kátyúk betömésének.

A munkálatok ütemezésénél előtérbe helyezték a legsürgetőbb munkák elvégzését, a balesetveszély elhárítását a forgalmas közlekedési útvonalakon vagy más szempontból frekventált területeken.

A héten a Rákóczi, Szabó Pál, Arany János utcáknál  fejeződnek be a munkálatok.
Mozdulj a jó irányba! Európai Autómentes Nap
2012. szeptember 22. szombat, helyszín:
Fehérgyarmat, Bessenyei utca és mellette lévő parkolók
8.00 – 16.00 Útlezárás a Bessenyei utcán (Tömöttvár 2007” Közhasznú Nonprofit Kft. és a Fehérgyarmati Rendőrkapitányság segítségével)
10.15 Európai Autómentes Nap megnyitója:
•    Dr. Tilki Attila – polgármester
•    Takács Zsolt – kapitányságvezető alezredes
•    Dr. Bajnay Benő – kistérségi tiszti főorvos
10.30 – 11.30 Forgalomlassító demonstráció: séta a Petőfi és Tömöttvár utcán a városban lévő az általános iskolák tanulóinak és az önkéntesek részvételével.
11.30 – 12.30 Egészségnevelési vetélkedő a Kistérségi Népegészségügyi Intézet és a helyi vöröskereszt szervezésében, az iskolavédőnő közreműködésével. 
12.30 – 13.30 Elsősegélynyújtó vetélkedő a Magyar Vöröskereszt Fehérgyarmati Szervezetének irányításával.
13.30 – 14.00 Magyar Máltai Szeretetszolgálat bemutatkozása. 
14.15 – 15.30 Biztonságos közlekedés kerékpárral – bemutató és előadás, a kerékpár kötelező tartozékai a közúti forgalomban való használatnak megfelelően:
- Közlekedési jelzőtáblák a városi kerékpáros közlekedéshez kapcsolódóan a tanulók életkori sajátosságaihoz igazodva
- Kerékpáros ügyességi vetélkedő a rendőrség dolgozóinak segítségével
15:30 – 16:00 Kerékpáros felvonulás a Bessenyei utcától, körbe a városon
16:00 Rendezvény bezárása a Bessenyei utcán
Mindenkit szeretettel várunk!
Hadház utcai árok felújítása befejeződik          2012. szeptember 6.
A Start Közmunkaprogram keretében vállalt Hadház utcai betunlapokkal burkolt árok felújítása befejező szakaszába érkezett.
Jelenleg a bebetonozott járdalapok fugázása történik.
Korábban már megírtuk a  tervezett felújítás műszaki adatait: Hadház utca Északi oldal 368 m burkolt árok felújítás 22 db áteresztisztítás, Hadház utca Déli oldal 446 m burkolt árok felújítás 18 db áteresztisztítás.
  Híreink:
2012. augusztusi híreink
2012. júliusi híreink
2012. júniusi híreink
2012. májusi híreink
2012. áprilisi híreink
2012. márciusi híreink
2012. februári híreink
2012. januári híreink
2011. decemberi híreink
2011. novemberi híreink
2011. októberi híreink
2011. szeptemberi híreink
2011. augusztusi híreink
2011. júliusi híreink
2011. júniusi híreink
2011. májusi híreink
2011. áprilisi híreink
2011.márciusi híreink
2011.februári híreink
2011.januári híreink
2010.decemberi híreink
2010. novemberi híreink
2010. októberi híreink
2010. szeptemberi híreink
2010. augusztus
2010. júliusi események
Összedőlt a Fehérgyarmati víztorony
2010. júniusi eseményeink
2010. májusi eseményeink


SPORT
Szatmár Unió F.C. NB III-as csapat sorsolása
Fehérgyarmati Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság 2012. eredmények, tabella
A 2012. évi városi kispályás labdarúgó bajnokság versenykiírása és sorsolása.
FEHÉRGYARMATI VSE  2012-2013 ŐSZI SORSOLÁSA
FEHÉRGYARMATI VSE  2012-2013 SORSOLÁSA
megyei női felnőtt bajnokság
Kézilabda tabella
1.forduló
Kisvárda–Fehérgyarmat 35–33 (19–18)
Kisvárda, 350 néző, v.: Tarnavölgyi G., Tömöri Gy. Kisvárda: Simon A. – Csendes Á. 3, Kovács A. 5, Szabó A. 2, Fekete R. 5, Nagy D. 6/1, Nagyházi P. 2. Csere: Koi E. (kapus), Paróczai L. 1, Balázs S. 5, Botka A., Czili A. 2, Türk F. 4, Papp I., Dévényi J. Edző: Papp József. Fehérgyarmat: Nagy T. – Szűcs B. 2, Csapos J. 2, Szabó P. 9/1, Tóth G. 4, Gaál R. 4, Pásztor A. 4. Csere: Kotvász A. 5, Hadar B., Csobay A. 1, Siket T. 2. Játékos-edző: Csapos János. Kiállítások: 18, illetve 2 perc. Hétméteresek: 2/1, illetve 2/1. Küzdelmes mérkőzésen megérdemelten nyert a Kisvárda. Junior: 31–10.

2. forduló
Fehérgyarmat–Tiszavasvári 40–33 (18–19)
Fehérgyarmat, 400 néző, v.: Csörgő, Vitális. Fehérgyarmat: Nagy T. – Csobay A. 7, Gaál R. 6, Csapos J. 5, Hadar B., Szabó P. 14/5, Pásztor A. 6. Csere: Barkaszi B. (kapus), Siket T., Kotvász A. 2, Bihari Z., Karikás K. Játékos-edző: Csapos János. Tiszavasvári: Pacza A. – Benyusz K. 6, Kovács L. 1, Dobos B. 4, Dancs M. 6, Vasas T. 1, Mezei L. 6. Csere: Boczák K., Bódor Z. (kapusok), Kiss K. 7/3, Csócsics G. 1, Buzás B., Kovács G., Rontó Á., Lippai A. Megbízott edző: Dancs Miklós. Kiállítások: 16, illetve 12 perc. Hétméteresek: 5/5, illetve 3/3. Csobay Ferenc és ifjabb Aranyosi László vállalkozók által adományozott új szerelés avatását a vendégcsapat szenvedte meg. Junior: 16–41.
Csapos János: – Többen sérülten és betegen vállalták a mérkőzést a „rövid” kispad miatt. Köszönöm az egész csapatnak, hogy ebből a Vasvári nem vett észre semmit.
Hétvégén Demecser!

MAGYAR KUPA!
Jövő héten az idegenben töltött hétvégi Demecseri mérkőzés után ,két kézilabda csemege is ígérkezik!Kedden Magyar Kupában az NBI/B -s nagyon jó játékerőt képviselő Balmazújvárost fogadjuk majd szombaton bajnoki mérkőzésen a Hajdúszoboszló látogat hozzánk!
A Fehérgyarmati VSE - Kőnig-Trade-Balmazújváros Férfi Magyar Kupa II. fordulójában 2012.október .09. /kedd/ 18:00-kor kerül sor Fehérgyarmaton!
Felnőtt felkészülési emléktorna
Török Zsigmond – Kullár Ferenc ,
Szalai Márk - Kiss Norbert
A TORNÁRA A BELÉPŐ
EGY SZÁL VIRÁG,  MELYEL A NEMRÉGEN FELAVATOTT 
EMLÉKFALNÁL LEHET LERÓNI
TISZTELETÜNKET  AZ ELHUNYTAK ELŐTT!
A torna ideje:  2012. szeptember.15.
(szombat) 09:00 – 17:00
Játékidő:
felnőtt 2 x 30 perc
A torna helyszíne:
Fehérgyarmat, Városi Sportcsarnok
A torna résztvevői:
Fehérgyarmati VSE 
Szatmárnémeti VSK
Mátészalkai MTK    
Nyíregyháza KSK-Nyír-Komplett   
Időrend:
09:00–10:30   Szatmárnémeti VSK 
–  Mátészalkai MTK  
11:00–12:30   Fehérgyarmati VSE  
–  Nyíregyháza KSK-Nyír-Komplett  
13:00–14:30   harmadik helyért
a két vesztes csapat mérkőzése  
15:00–16:30   első helyért a két
győztes csapat mérkőzés  
Eredményhirdetés: 17:00
A Fehérgyarmati VSE  játékosai vezetői emlékfalat avattak azoknak,akik segítették a Gyarmati kézilabdát,de sajnálatos haláluk miatt a továbbiakban ezt nem tehetik.2o12.o7.1o-én 16-órakkor a helyi sportcsarnok előterében került sor az avatási rendezvényre.A tisztelgők egy szál virággal emlékeztek az elhunytak előtt!
        Az avatáson az emléktábla leleplezésében részt vett Szalai László lelkész,Fehérgyarmat város alpolgármestere!
        A Tábla elkészültében köszönetet mondunk az ötletgazdának Tankóczi Gyulának , Farkas Jánosnak, Szabó Zsoltnak ,Erdei Ferencnek!
Éremosztó ünnepség
A Fehérgyarmati VSE kézilabda
szakosztálya a legeredményesebb lett a megyében ,hiszen a férfiak az erős NBII-es mezőnyben a 3. helyezést míg a nők a megyei bajnokságban a 2. helyezést érték el.A Metró étteremben tartott színvonalas éremosztó ünnepségen a dr.Tilki Attila polgármester, Szalai László alpolgármester, Birta Sándor a Sz-Sz-B megyei szövetség elnöke adta át az érmeket a játékosoknak.
A Fehérgyarmati kézisek köszöntik törzsszurkolójukat Szabó Józsefet a május 12.-ei nagyszabásu évadzáró rendezvényükön!
Virágba borult Fehérgyarmat
 A férfi kézilabda NB II. Észak-keleti csoportjában eldőlt, hogy – az utolsó forduló eredményétől függetlenül – a Füzesabony nyerte a bajnokságot. Tény továbbá, hogy a szereplését befejező Fehérgyarmat szerezte meg a harmadik helyet, amely legyőzte a második Tiszavasvárit.
Fehérgyarmat–Tiszavasvári 31–28 (16–14)
Fehérgyarmat, 400 néző, v.: Csörgő, Vitális. Fehérgyarmat: Nagy T. – Kotvász A. 1, Tóth N. 8, Szabó P. 6, Csapos J. 3, Balogh G., Pásztor A. 8/4. Csere: Csobay A 1, Tóth G. 3, Szűcs B. 1, Hadar B.. Játékos-edző: Csapos János. Tiszavasvári: Pacza – Benyusz K. 4, Dancs M. 5, Csócsics 2, Kiss K. 5, Bod B. 2, Mezei L. 5. Csere: Medve R., Buzás B. 3, Kaibás T. 1. Játékos-edző: Medve Róbert. Kiállítások: 8, illetve 10 perc. Hétméteresek: 4/4, illetve 0. A Fehérgyarmatból kitűnően felkészült Vasvári ellen nagy csatában győztek a nagy szívvel játszó hazaiak. A mérkőzés előtt virágcsokrokkal köszöntötték a gyarmati játékosok a Deák Ferenc Gimnázium korcsoportos leány kéziseit, akik a Diákolimpián országos döntőben harmadik helyezést értek el. Junior: 38–34.
Utolsó bajnoki mérkőzés a szezonban! 2012.május.5-én szombaton NBII-es férfi bajnoki kézilabda mérkőzés!
18:00-kor felnőtt előtte 16:00-kor junior! Fehérgyarmati győzelem esetén a harmadik hely biztos a bajnokságban!Gyertek minél többen ,szurkoljunk együtt! Hajrá Fehérgyarmat!

Püspökladány–Fehérgyarmat 32–33 (14–15)
Püspökladány, 120 néző, v.: Moldován, Ökrös. Fehérgyarmat: Nagy T. – Kotvász A. 2, Tóth N. 6, Csapos J. 4, Balogh G., Szabó P. 9, Pásztor A. 10/4. Csere: Hadar B., Csobai 1, Gaál R., Szűcs B. 1. Játékos-edző: Csapos János. Kiállítások: 22, illetve 14 perc. Hétméteresek: 6/2, illetve 6/4. A gyarmatiak hozták a kötelező győzelmet. Junior: 36–33.
A junior mérkőzésen 3 gólos vereséget szenvedett az FVSE,többek között azért is mert szükségkapussal / Falcsik Levente/ kellett kiállnunk.

Megyei bajnoki női kézilabda mérkőzés. Fehérgyarmati VSE-Mátészalka 35:26 /18:l3/
Legjobb góldobók:Bakó Diána Fanni 11 !!!,Bodó Kata 8,Ilyés Timea 7,Erdős Judit 4,Papp Gabriella 3,Muzsai Marianna 2 gól.A lányok az egész mérkőzésen okosan,nagy szívvel kézilabdáztak és csodálatosan védekeztek.Mivel hétközben a Kölcsey kikapott,így az FVSE Csajok átvették a vezetést a bajnoki táblázaton.
Fehérgyarmati VSE-Balmazújvárosi KK II 38:27 /2o:11/ Gólszerzők:Csapos János 6,Szabó Péter.1o,Kotvász András 3,Tóth Norbert 6,Pásztor Atilla 5,Balogh Gergő 1,Csobay András 2,Gaál Roland 1,Szücs Balázs 3,Raska Adrián 1,Mindenki lehetőséget kapott!Nagyon könnyű mérkőzésen sima győzelem ,közepes teljesítménnyel! Szép volt fiuk! Junior mérkőzésen balszerencsés döntetlen!Két nagyon jól képzett két csapat, gyenge játékvezetés!  31:31 /12:17/Az eredmény szép,de hogy még szebb legyen hét közben többet kell érte tenni!

Diákolimpia országos elődöntő!
U 14 lány
2012.április.25.szerda 11:00 - 18:00

Résztvevő csapatok:Fehérgyarmat Kölcsey,Ózd,Balmazújváros,Gyula!
Belépés ingyenes ,mindenkit szeretettel várnak szurkolni a gyarmati lányok!
Megyei női bajnoki kézilabda mérkőzés: 2o12.o4.14.
Fehérgyarmati VSE : Téglás  VSE 38:27 /23:9/
Vezette: Gadnai -Nagy  Fehérgyarmat VSE gólszerzői:Bodó Katalin 11/1,Bakó Diana 1o,Ilyés Timea 6/2,Papp Gabi 6/1,Tankócziné Bihari Andrea 2,Gacsályi Timiea2/1,Varga Petra 1/1, Játszott még Varga Gréta/kapus/,Gégény Tünde,Szabó Istvánné,Muzsai Marianna,Balláné Sütő Ildikó

Fehérgyarmati VSE- VKC NyÍrbátor junior bajnoki NB II-es férfi mérkőzés 37:39 /2o:22/
Legjobb hazai góldobók: Csobay András 11/1,Szücs Balázs 8,Gaál Roland 7,Raska Adrián 3,Karikás Krisztián 3,
Falcsik Levente 2,Tóth Martin 2,Lakatos Ákos 1,Játszott még: Barkaszi Bence /kapus/Balogh Bence,Pálfy Zsombor,

FEHÉRGYARMATI VSE : VKC Nyírbátor
felnőtt bajnoki férfi NB II kézilabda mérkőzés 4o:36/21:19/
Vezette: Aczél-Paulovics
Fehérgyarmati VSE : Nagy Tamás - Kotvász Anrás 2,Tóth Norbert 1o !!!,Csapos János 4,Szabó Péter 13 !!!,Balogh Gergő,Pásztor Attila 3/2,Gaál Roland 4, Szücs Balázs 2,Raska Adrián 1,Hadar Balázs,Csobay András 1,Somogyi István /kapus/
Telt ház előtt játszott mérkőzésen egy kitűnő ellenfelet sikerült legyőzni a szokásos Gyarmati szívvel.
Fehérgyarmati VSE–Mátészalkai MTK 28–28 (12–12)
Fehérgyarmat, 450 néző, v.: Nagy L., Végert.
Fehérgyarmat: Nagy T. – Szűcs S. 6, Kotvász, Szabó P. 4/1, Csapos J. 3, Balogh G., Pásztor A. 10/3. Csere: Somogyi I.
(kapus), Tóth G. 2, Tóth N. 3, Siket T., Hadar B. Játékos-edző: Csapos János. Mátészalka: Felföldi – Varga R. 3, Király Gy. 4, Kovács I. 4, Varga II T. 5, Szántó Sz. 3/1, Almási G. Csere: Zatureczki (kapus), Balla J. 2, Kun Á, 4, Kócsi F. 3, Szender Sz. Edző: Falcsik Miklós. Kiállítások: 14, illetve 16 perc. Hétméteresek: 6/4, illetve 5/1. A telt ház előtt lejátszott mérkőzést öt piros lap színesítette, a Mátészalka megérdemeltben vitte el az egy pontot a kapkodóan játszó
fehérgyarmatiak otthonából. Junior: 33–26.
Fehérgyarmati Városi SE–Bőcs    35–25 (23–9)
Fehérgyarmat, 300 néző, v.: Nyéki, Szilágyi J. Fehérgyarmat: Nagy T. – Szűcs S. 3, Kotvász A. 4, Csapos J. 2, Balogh G., Szabó P. 16/2, Pásztor A. 6. Csere:  Barkaszi B. (kapus), Siket T. 1, Hadar B., Bihari S., Tóth G. 1, Csobai A. 1, Szűcs B. 1. Játékos-edző: Csapos János. Kiállítások: 10, illetve 6 perc. Hét
méteresek: 4/2, illetve 3/2. Az első félidő 21. percében már tíz gól volt a hazaiak előnye. A szünet után a sorozatos cserék sem törték meg a gyarmatiak lendületét. Junior: 26–27.
Hajdúszoboszlói KSKE -Fehérgyarmati Városi SE 28-28
Nagy T. Szűcs S.2,Tóth N.6,Csapos J.,Szabó P.8/2,Pásztor A.6/3,Somogyi I.,Hadar B.,Bihari S.,Balogh G.,Kotvász A.3,Tóth G.1,Gaál R.,Csobay A.
Az első félidei bizonytalan játékot,a második félidőben ideges támadásvezetés gyenge védekezés követte!Utolsó másodpercben szerezte meg az egyenlítő gólt a vendég csapat,ezzel "pontot mentett" idegenben!
Junior:40-29 /20-10/
Barkaszi B.,Szabó I.,Karikás K.2,Falcsik L.,Balogh B.,Kovács D.,Lakatos Á.,Tóth M.,Szűcs B.9,Gaál R.9,Csobay A.9,Szabó G.
/13-16/ Bozó Z., Nika I. 50 fő
Fehérgyarmat–
Berettyóújfalu 29–27 (15–14)
Fehérgyarmat, 250 néző, v.: Nagy L., Végert. Fehérgyarmat: Na
gy T. – Szűcs S. 2, Tóth N. 5, Csapos J. 5, Hadar B., Szabó P. 8/1, Bihari S. Csere: Somogyi I. (kapus), Kotvász A. 2, Raska A., Pásztor A. 7/2. Játékos-edző: Csapos János. Kiállítások: 14, illetve 16 perc. Hétméteresek: 4/3, illetve 3/2. Nagyon kemény, izgalmas mérkőzésen a hazaiaknak jó képességű csapatot sikerült legyőzni. Junior: 26–20.
A 2012. évi városi kispályás labdarúgó bajnokság meghirdetése
FVSE NBII felnőtt 2012-es kezdési időpontok
Török Zsigmond – Kullár Ferenc felnőtt felkészülési emléktorna  és a
Szalai Márk - Kiss Norbert ifjúsági emlé
ktorna végeredménye.

HASZNOS HÍREK

Látogatóink száma 2007 május 29-től:
Free Web Counters
Weblap készítés: Gecsey István
Cikkek: Kanyó András,  Rajnai Gáborné,  Szűcs József
Egyéb forrás :SZON
Fényképek: Kanyó András