ELÉRHETŐSÉGEINK:

Fehérgyarmati  Polgármesteri Hivatal
4900, Kiss Ernő u.2.
Tel: 44/510236,  Fax: 44/510232
E-mail: fehergyarmat@fehergyarmat.hu
Polgármester: Dr. Péter Csaba

Jegyző: Dr. Kovács Attila
E-mail: dr.kovacs.attila@fehergyarmat.hu

 

 

AKTUÁLISTájékoztatás nyersvíz üzemről!
Tájékoztatjuk a lakosságot, hogy a Fehérgyarmat, Penyige, Mánd, Kömörő vízellátását biztosító vízműtelepen a vismaior keretében felújítási munkálatokat végeznek. A hálózati szivattyúk, tolózárak cseréje, valamint a tározó töltő vezetéken lévő 300-as tolózár cseréje miatt, a vízműtelepen található 500 m3-es alacsony-tározót le kell üríteni, üzemeltetésből ki kell zámi. 
A vízhiány elkerülése érdekében a szerelési munkálatok ideje alatt, előreláthatólag 2014. október 13-tőI 2014. október 27¬ig át kell állni nyersvíz üzemre, amelyben a megszokottól kissé magasabb vas tartalom lesz tapasztalható. 
A nyersvízre való átállás ideje és a szűrt vízzre visszaállás ideje alatt vízzavarosodás, nyomásesés tapasztalható.

 

HÍREK


 

2014. évi polgármesteri, egyéni listás képviselői és roma nemzetiségi

képviselői választások fehérgyarmati eredményei

Polgármester lett Dr. Péter Csaba 1769 szavazattal.


Dr. Tilki Attila polgármestertől elköszöntek a képviselők, a bizottsági tagok

és a hivatal dolgozói                                             2014. október 10.Polgármesterünk az alábbi Móricz Zsigmond idézettel búcsúzott el tőlünk:  „Az ember élete olyan vastag, olyan erős, olyan dús, ahány más emberélet van beleszőve”.


Átadták az M3-as autópálya új, a 49-es főúttól Vásárosnaményig tartó 11,9 kilométer hosszú szakaszát pénteken, a kétszer két sávos sztrádarész nettó 15,5 milliárd forintból, uniós és hazai forrásból épült meg.                                                                         2014. október 10.
Az új sztrádaszakaszt péntek délben nyitották meg a forgalom előtt, péntek éjfélig ingyen használhatják a közlekedők. A pályaszakasz a csengersimai magyar-román határátkelőre vezető 49-es főút mellett fekvő Őr határából indul és Papos, Pusztadobos és Nyírparasznya településeket érintve éri el Vásárosnaményt.
Az építést a közbeszerzésen nyertes az M3 KRASZNA 2012 Konzorcium (Magyar Aszfalt Kft., KÖZGÉP Építő-, és Fémszerkezetgyártó Zrt., Colas Hungária Zrt.) végezte. A beruházás az Új Széchenyi Terv keretében, a Közlekedés Operatív Program (KÖZOP) részeként 85 százalékos uniós támogatás és 15 százalékos hazai forrás segítségével valósult meg.
Az M3-as autópálya Nyíregyháza és Vásárosnamény között két szakaszban épült ki. Az első, 33,8 kilométer hosszú autópálya szakasz Nyíregyházától a 49-es út mellett lévő Őr községig tart, ezt 2013 elejétől már használhatják a közlekedők. Ez a szakasz az Új Széchenyi Terv keretében nettó 31,9 milliárd forintért épült meg.
Lekvárfőző verseny Szatmárcseke

GYARMATI VIGASSÁGOK KÉPEKBEN

You can highlight text areas by apply the style .featurebox to any paragraph <p> tag. This style uses the main font size and color but adds the background color, border and padding.