Bázisintézmény - Fehérgyarmati Eszterlánc Óvoda

Fehérgyarmati
Eszterlánc Óvoda és Bolcsöde
..
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Az Oktatási Hivatal pályázati felhívást tett közzé az „Oktatási Hivatal Bázisintézménye” cím elnyerésére 2017. január 31-i határidővel.
A pályázati kiírás célja az volt, hogy a köznevelési feladat-ellátásban részt vevő intézmények közül kiválasztásra kerüljenek azok, amelyeknek a nevelő-oktató munkája során mindennapi nevelési, oktatási tevékenységeikben megjelennek a kor elvárásaihoz illeszkedő szakmai innovációk, jó gyakorlataik követésre érdemesek, bázisintézményi tevékenységükkel katalizálják a pedagógiai szakmai közélet fejlődését.
A magas színvonalú pályaművek közül a Pedagógiai Oktatási Központ és a bíráló bizottság javaslatai alapján a Fehérgyarmati Eszterlánc Óvodát az Oktatási Hivatal érdemesnek ítélte az „Oktatási Hivatal Bázisintézménye” cím viselésére.
Kiválasztott intézményként nyitottak vagyunk arra, hogy szakmailag támogassuk a  köznevelési intézmények szakmai tevékenységét, az ott folyó nevelő-oktató munka eredményességét.
Készek vagyunk megosztani a már működő jó gyakorlatainkat, helyet és lehetőséget biztosítsunk műhelymunkák, bemutató órák, továbbképzések számára, elősegítjük a POK által biztosított pedagógiai-szakmai szolgáltatásokhoz való méltányos hozzáférést.
Az   „OKTATÁSI HIVATAL BÁZISINTÉZMÉNYE” cím átadására 2017. április 5-én került sor ünnepélyes keretek között. A Nyíregyházi Pedagógiai Oktatási Központ szervezésében a Tavaszi Pedagógiai Napok keretében Brassói Sándor köznevelési elnökhelyettes adta át a megtisztelő címet.
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz