NAVIGÁCIÓ:

ELÉRHETŐSÉGEINK:
Fehérgyarmati  Polgármesteri Hivatal
4900, Kiss Ernő u.2.
Tel: 44/510236, 44/510240 Fax: 44/510232
E-mail: fehergyarmat@fehergyarmat.hu
Polgármester: Dr. Tilki Attila
 E-mail: attilatilki@fehergyarmat.hu
Jegyző: Dr. Kovács Attila
E-mail: dr.kovacs.attila@fehergyarmat.hu

Városunk népszavazási eredményei
Városunk népszavazási eredményei


2.oldal

Fehérgyarmati webkamera
Fehérgyarmati webkamera

K É P G A L É R I Á K:
NAGYCSOPORTOS ÓVODÁSOK A JÓZSEF ATTILA UTCAI OVIBAN Föld napja az Óvodában
Séta Fehérgyarmaton 2011. március 15.
Belvíz elleni védekezés 2010. december
Víztorony további bontási munkálatok
2010. november 22-30.
Füstmentes nap
még több galéria
Fehérgyarmat Város Önkormányzatának gesztorságával 2011. július 31-én fejeződik be a TIOP-1.2.5/09/1-2009-0013 azonosító számú a XXI századi oktatási feltételek megteremtése a Felső - Tisza Vidéki Többcélú Kistérségi Társulás iskoláiban elnevezésű projekt.
 A Társadalmi Infrastruktúra Operatív Program, Infrastrukturális fejlesztések a minőségi oktatás, az egész életen át tartó tanulásnak, a kultúra eszközeivel történő elősegítése érdekében az LHH kistérségek esélyegyenlőségéért elnevezésű kiírásra még 2009-ben adta be az önkormányzat a pályázatot.
Fehérgyarmat Város polgármestere a konzorcium nevében 2010. szeptember 08 –án írta  alá a támogatási szerződés 59 400 000 Ft összegről .
A projekt lebonyolítására konzorciumot alakító tagok a következők. Fehérgyarmat-Penyige-Mánd Közoktatási Intézményfenntartó Társulás, Alapfokú Oktatási Társulás Kölcse, Rozsály-Tisztaberek-Zajta Önkormányzatok Közoktatási Intézményi Társulása, Szamosmenti Nevelési, Oktatási Intézményfenntartó Társulás -Cégénydányád.
A fejlesztés eredményeként 55 db laptop, 105 db asztali számítógép szoftverrel, valamint a fogyatékosok számára biztosított 4 db felolvasó gép került beszerzésre.
A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Szociális Alap társfinanszírozásával valósult meg.

Fehérgyarmat Város polgármestere a konzorcium nevében 2010. szeptember 08 –án írta  alá a támogatási szerződés 59 400 000 Ft összegről a TIOP-1.2.5/09/1-2009-0013 azonosító számú a XXI századi oktatási feltételek megteremtése a Felső - Tisza Vidéki Többcélú Kistérségi Társulás iskoláiban elnevezésű projekt keretében.
A fejlesztés a közoktatási intézmények számára egységes alapinformatikai informatikai infrastruktúrát biztosít, mely nélkülözhetetlen feltétele a kompetencia alapú oktatás elterjesztésének és hozzájárul a területi különbségek mérsékléséhez és kiegyenlítéséhez. A közoktatási intézmények informatikai eszközellátottsága, sem mennyiségben sem minőségben nem illeszkedik a folyamatosan növekvő felhasználási igényekhez. Az informatikai infrastruktúra zömét, az informatikai laborok adják, melyek nem képesek a pedagógiai módszertani reform támogatására. A mind fontosabbá váló kulcskompetenciák fejlesztése szorosan függ az IKT- infrastruktúrától ( info- kommunikációs technológia).
A képviselő testület 2010. december 16.án megtartott képviselőtestületi ülésen fogadta el a projekt közbeszerzésével kapcsolatos ajánlattételi felhívást, és a lebonyolításhoz szükséges együttműködési megállapodást.


Képgaléria


VI. GYARMATI VIGASSÁGOK
HASZNOS HÍREK

Magyarország időjárása:

Hőtérkép
12 órás Animált Felhőkép Magyarországról

Látogatóink száma 2007 május 29-től:
Free Web Counters