Településrendezési eszközök egyeztetése - Fehérgyarmat Város Honlapja

Fehérgyarmat
Fehérgyarmat
Tartalomhoz ugrás

Főmenü:

Településrendezési eszközök egyeztetése

Önkormányzat > Letölthető anyagok
FELHÍVÁS
Ezúton tájékoztatom a város lakosságát, hogy a településfejlesztési koncepcióról, az integrált településfejlesztési stratégiáról és a településrendezési eszközökről, valamint egyes településrendezési sajátos jogintézményekről szóló 314/2012. (XI. 8.) Kormányrendeletben (továbbiakban Kr.) foglalt jogszabályi kötelezettségekből kiindulva Fehérgyarmat Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 28/2016. (04.28.)  határozatával döntött a településfejlesztési koncepció és a településrendezési eszközök felülvizsgálatának elindításáról. A településfejlesztési koncepció és a településrendezési eszközök felülvizsgálata a teljes közigazgatási területre készül. Ennek a folyamataként készül el a város a településképi arculati kézikönyve, és településkép védelmi rendelete is.
A tervezési munkák megkezdésekor, a partneri egyeztetés szabályai szóló 99/2013. (10. 17.) önkormányzati határozata alapján nyitó fórumot szervezünk melynek időpontja 2017. február 27, hétfő 13 óra, helyszíne a Polgármesteri Hivatal ( Fehérgyarmat Kiss E. u. 2. ) emeleti tárgyaló terme.
A fórumon mindazokat várjuk, akik részt kívánnak venni a tervezési folyamatban, ötleteikkel, javaslataikkal segítenék a tervezési munkát.
A fórumra előzetes regisztráció szükséges, melyet a a www.fehergyarmat.hu oldalon, a lap alján található „ településrendezési eszközök egyeztetése” menüpontba belépve lehet megtenni.
A papír alapú regisztrációt a dr. Kovács Attila jegyző  4900 Fehérgyarmat Kiss E. u. 2. , vagy a dr.kovacs.attila@fehergyarmat.hu címre lehet megküldeni.
A város érdekekeit  jobban érvényesítő szabályozás elkészítését célzó együttműködésüket előre is köszönöm.
Fehérgyarmat, 2017. február 20.
Dr. Péter Csaba
polgármester
További híreink
Elérhetőségeink
Fehérgyarmati Polgármesteri Hivatal
4900, Kiss Ernő u.2.
Tel: 44/510-236
 Fax: 44/510-232
Ügyfélfogadás:
hétfő, kedd, szerda
8 - 16 óráig
E-mail: fehergyarmat@fehergyarmat.hu
Polgármester: Dr. Péter Csaba
Email: drpetercsaba@fehergyarmat.hu
Jegyző: Dr. Kovács Attila
E-mail: dr.kovacs.attila@fehergyarmat.hu
      


Fehérgyarmati Járási Hivatal
4900, Kiss Ernő u.2.
Tel: 44/510-240
Fax: 44/510-233
Kormányablak nyitvatartás
Hivatalvezető:
Karaova Magdolna
E-mail: fehergyarmat@szabolcs.gov.hu
Cikkek: Varga Krisztina, Kanyó András Fotók: Kanyó András, Bodnár István, Márta Szabolcs Videók: Bíró Tibor, SOL Media Kft. A honlapot készítette és szerkeszti: Gecsey István
Vissza a tartalomhoz | Vissza a főmenühöz